A Mercedes-Benz egyesítette a hagyományt és a modernitást: amit tudnia kell

21.09.2023 | Раздел: Строительные материалы

Bulgária bemutatta a legendás legújabb generációs SL-t, az elektromos EQS zászlóshajója pedig lenyűgöz a hiperképernyőjével.

Idén a hagyomány találkozik a jövővel a Mercedes-Benz standján a 2022-es Szófiai Autószalonon. A német márka bolgáriai főforgalmazója, a Silver Star hazánkban először mutatja be a legendás sport SL legújabb generációját — SL 63. AMG, valamint a Mercedes-Benz elektromos járművek zászlóshajója — EQS és egy kisebb elektromos üzleti limuzin, amelyet Affalterbach jellegzetes génjeivel módosítottak, az EQE 43 AMG. Az idei bemutatóterem látogatói tehát egy helyen megtapasztalhatják az SL 70 éves történetének legújabb generációját, amely egy erőteljes, 4,0 literes, 535 lóerős, duplaturbós V8-as motorral rendelkezik. c) valamint a márka jövője két vezető elektromos járművel szemben,

A Silver Star vezető szerepet tölt be az elektromobilitás területén

2022 elejétől napjainkig a Silver Star csoport kétszer annyi elektromos járművet adott el, mint 2021-ben. Ez mutatja a vállalat fejlődési irányát és ambícióit. „A Silver Star részvétele a 2022-es Szófiai Autószalonon egyértelműen követi azokat a célokat, amelyeket a vállalat Bulgáriában kitűz maga elé. Mégpedig a Mercedes-Benz stratégiájának megfelelően a prémium elektromos járművek értékesítésében és szervizében vezető szerephez jutni. Számunkra a jövő világos, csakúgy, mint a szén-dioxid-semleges holnaphoz vezető út, ami fontos a jövő generációi számára” – mondta a Silver Star vezérigazgatója, Rolf Jurgen-Sarle a show megnyitóján.

A lakosztály jövő év elejétől új címet kap

Idén a Mercedes-Benz bulgáriai általános forgalmazója ünnepelte 5 sikeres évét a bolgár piacon. A Silver Star fél évszázada háromszoros forgalommal, négy saját képviseleti irodával büszkélkedhet az országban, valamint több mint 45 millió eurós beruházásokkal a bolgár gazdaságba. A legújabb impozáns, több mint 18 millió eurós projekt a Silver Star és a Mercedes-Benz új otthonának építése Szófiában, több mint 65 000 négyzetméteren. A komplexum építési munkái rendkívül gyorsan haladnak. Várakozásai szerint 2022 végére elkészülnek, jövő év elejétől pedig új címet kap a lakosztály — Chelopeshko Highway, 52.

A Silver Star Group a német Mercedes-Benz AG konszern hivatalos képviselője Bulgáriában a Mercedes-Benz és smart márkák, a Daimler Trucks AG a Mercedes-Benz, az Unimog és a FUSO, valamint az EvoBus a Mercedes-Benz és a Setra márkák esetében. . A cég teljes körű szolgáltatást nyújt vállalkozások és végfelhasználók számára, beleértve az új és használt személygépkocsik, könnyű teherautók és teherautók és buszok értékesítését és értékesítését, valamint alkatrész értékesítést. A Silver Star márkakereskedői központok Szófiában, Plovdivban, Várnában, Burgaszban és az Euro Starsban találhatók Ruséban.

A Silver Star és a Mercedes-Benz fénypontjai a 2022-es Szófiai Autószalonon

A Mercedes-AMG SL az eredeti SL sportos szellemét ötvözi a mai Mercedes modellek egyedülálló luxusával és technológiai kifinomultságával. A 2+2 üléses változatban is elérhető luxus roadster mindennapi vezetésre alkalmas, és 70 éves történetében először kapott összkerékhajtást. Az erőteljes, 4 literes V8-as biturbó motor felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek, aki a legendás Mercedes Cabrio legújabb verziójának volánja mögé ül. A 2022-es Szófiai Autószalonon bemutatott csúcsmodell, az SL 63 4MATIC+ kombinált üzemanyag-fogyasztása 12,7-11,8 l/100 km, kombinált CO2-emissziója 288-268 g/km, motorja pedig 585 lóerős. és 800 Nm maximális nyomatékot biztosít. Az autó maximális sebessége 315 km/h, a 0-ról 100 km/órára gyorsulás 3,6 másodpercet vesz igénybe.

A Mercedes-Benz AMG SL karosszériája vadonatúj. A karosszéria úgy készült, mint az első SL 1952-ben – szó szerint egy üres papírlapon, egyetlen alkatrész nélkül az előd SL-ből vagy más modellből, például az AMG GT Roadsterből. A nyár szerelmeseinek pedig a kabrió elektrohidraulikus szövetteteje 60 km/órás sebességig körülbelül 15 másodperc alatt teljesen automatikusan nyílik vagy zár.

A forradalmi EQS 580 4MATIC a Mercedes-Benz első teljesen elektromos luxuslimuzinja. Ez egyben az első olyan modell, amely az elektromos járművek új, moduláris felépítésére épül. Az EQS 580 4MATIC csúcsmodell 523 lóerős. és gyorsulás 0-ról 100 km-re. 4,3 másodperc alatt. Az autó akár 6751 kilométeres hatótávolságot biztosít, és minden elvárást teljesít egy progresszív szedánnal szemben az S-osztály szegmensében. Akkumulátora 107,8 kWh hasznos energiatartalékkal rendelkezik, és gyors állomásokon akár 200 kW-ot is képes feltölteni 10-80%-ra mindössze 31 perc alatt. Az egyik fő forradalom a belső tér gyökeres megváltoztatása.

A Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC elektromos limuzin üzleti élcsapata (kombinált WLTP-fogyasztás: 22,5-19,7 kWh/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km) két villanymotorral rendelkezik, tengelyenként egy-egy, amely teljesen változtatható összkerékhajtást biztosít. hajtás az optimális vezetés érdekében minden körülmények között. Az autó teljesítménye 476 LE. (350 kW) 858 Nm maximális nyomatékkal. Az autó erős, 328 voltos, nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, amelynek gyártása a legújabb lítium-ion technológiát alkalmazza. Hasznos energiafogyasztása 90,6 kWh. A speciális AMG DNS megtalálható a sebességváltóban, a felfüggesztésben, a fékekben, az audiorendszerben, a külső és belső kialakításban, valamint az opcionális felszerelésekben.

A Szófiai Autószalonon a Mercedes-Benz standján a márka ikonikusabb modelljeit találhatja meg — S-class, C-class, valamint GLA, GLB és GLE.

Текст сообщения:

Имя:

E-mail:

Капча загружается...